0730-42 27 49 info@eternellgarden.se

Bo hos oss – året runt!

Sommartid hyr vi ut veckovis, bytesdag lördag eller efter överenskommelse.
Höst, vinter och vår (förutom påskveckan) kan vi skräddarsy lösningar
– helt anpassade efter era önskemål.

Bo hos oss!

På gården kan du hyra in dig i vår  Skånelänga eller vår lägenhet ovanför galleriet. Välj olika alternativ som passar era behov. Sommartid hyr vi ut veckovis, bytesdag lördag eller efter överenskommelse. Veckohyra, helg eller dygn med självhushåll eller med lakan. Se sidan med Priser.

Skånelängan är byggd i traditionell stil med ekologiska färgval och material. Huset passar väl för två familjer och är disponerat som två separata boenden. Naturligtvis passar det även för enskild uthyrning då de två uteplatserna är avskilda från varandra.

Varje enhet innehåller 2 sovrum, allrum, kök och wc/dusch. Den östra delen är handikappanpassad. Lägenheterna har separata ingångar och verandadörrar till uteplatser i tre väderstreck. Köken är fullt utrustade med diskmaskin samt kyl och frys. Sovrummen har dubbelsängar, varav ett sovrum har plats för en extrabädd. Allrummen är utrustat med bäddsoffa. Totalt 4+2 bäddar i varje del.

Linne finns att hyra efter behov liksom tvättmaskin.

Skånelängan byggdes 2011. OBS! Vinterbonad med golvvärme!

Lägenheten ovanför galleriet har ett sovrum med tre bäddar, två bäddar i allrummet + extrabäddar i en bäddsoffa. Ekologiska material och färger så klart! Stor hall, fantastisk havsutsikt och egen trädgård.